Манифестацију „Весели спуст 2019“ су пратила и бројна спортско-забавна дешавања. Субота поподне је протекла у „Веселим играма младих“ на Градском базену. Четири екипе – студенти Високе економске школe из Краљева, представници Црвеног крста Краљево, чланови Кајак клуба Ибар и Пливачког ватерполо клуба Краљево, надметали су се у веслању и надвлачењу чамаца, обарању пилатес лоптом са даске, у игри са пингпонг лоптицом и штафети. Иако је најважније било дружење и добра забава, најбољи су добили пехаре, медаље и захвалнице.

Традиционално „Капетанско вече“ уочи „Веселог спуста“ окупило је у хотелу „Турист“ чланове Организационог одбора и оне који су били део припреме овог догађаја, као и високу делегацију града Ростов Велики, која је била у посети граду Краљеву.

На Тргу српских ратника Краљевчане је у ноћи уочи спуста бројним хитовима насталим током деценија успешног рада забављала група „Неверне бебе“, са којом наступа и наша суграђанка Тијана Сретковић. Пре њих, суграђанима се представио и млади краљевачки бенд из удружења „Рок планета“ – „Октава више“.

Print Friendly, PDF & Email