Свечаност поводом започетих радова на изградњи четврте своје фабрике у Србији, у граду Краљеву, немачка компанија „Леони“, глобални произвођач решења за пренос енергије и података у аутомобилској и другим индустријама, приредила је на градилишту будућег фабричког погона на Ратарском имању у нашем граду. Фабрика компаније Леони, која наставља да доприноси расту животног стандарда и смањењу стопе незапослености у подручјима где послује, биће прва фабрика саграђена у Краљеву у последњих тридесет година.

Церемонији обележавања почетка радова на изградњи фабрике у Краљеву присуствовали су председник Републике Србије Александар Вучић, амбасадор Савезне Републике Немачке у Србији Томас Шиб, члан борда директора „Леони Групе“ и директор „Леони“ дивизије кабловских система Мартин Штутем, генерални директор „Леони Србија“ Клеменс Сакс, као и градоначелник града Краљева др Предраг Терзић, у присуству представника „Мерцедеса“ и бројних званица.

Званичном обиласку радова претходио је састанак председника Србије Александра Вучића и његових сарадника са градоначелником града Краљева др Предрагом Терзићем и представницима Компаније „Леони“ и Амбасаде Републике Немачке у Србији….опширније

Print Friendly, PDF & Email