На парцели у Карађорђевој улици у нашем граду, на којој је предвиђена изградња пословног објекта за трговину на мало – „Лидл“ супермаркета, почели су радови, које изводи „Техноградња“ Крушевац.

Ова вест обрадоваће многе Краљевчане који жељно ишчекују долазак „Лидла“ у свој град, али и оне који ће пролазити изузетно фреквентном и дугом Карађорђевом улицом, која повезује више стамбених и пословних зона Kраљева са Ибарском магистралом на западу и центром града Kраљева – на истоку.

Изградњом објекта у Краљеву, могућност брзе и једноставне куповине производа из богатог и пажљиво одабраног асортимана, уз веома добар однос цене и квалитета, биће доступна и житељима Краљева у супермаркету најмодернијег типа, који ће се простирати на 2.603,14 m2.

Уз објекaт је предвиђена и изградња паркинга са 124 места, у оквиру којих осам за инвалиде и два за родитеље са децом, а планиран је и простор за паркинг бицикала, као и простор под зеленим површинама.

„Једноставно. Боље. Повољније” – моћи ће да купују и Краљевчани захваљујући једном од водећих малопродајних ланаца у Европи, који ће и у нашем граду купцима понудити богати асортиман прехрамбених, али и непрехрамбених производа, уз бројне погодности.

Град Краљево и ЈКП „Водовод“ Краљево су делом финансијски помогли у обезбеђивању инфраструктурних услова за почетак градње „Лидловог“ супермаркета у нашем граду. Kако истиче градоначелник Краљева др Предраг Терзић, долазак „Лидла“ је доказ да је куповна моћ грађана Краљева порасла. И Краљевчани и сви који буду пролазили једном од најважнијих сабирних саобраћајница Kраљева имаће могућност за куповину у „Лидловом“ супермаркету – и свакодневних потрепштина, али и набавки већег обима.

Kомпанија „Лидл“ је своју успешну причу започела у граду Некарсулму у Немачкој, а прве продавнице у Србији отворила је 2018. године. Данас je заступљенa у 32 земље са око 12.000 продавница, док „Лидл Србија“ броји више од 60 продавница и 2.800 запослених широм наше земље.

Print Friendly, PDF & Email