Вече уочи „Веселог спуста 2021″ на улице града измамило је бројне Краљевчане. Организатори овогодишње највеселије регате потрудили су се да суграђанима понуде различите програме у зависности од интересовања.

Код популарног Милутина, Краљевчани су уживали уз звуке амбасадора српске трубе – Дејана Петровића и његовог оркестра Биг бенд. Овај светски познати извођач, који је већ стари зналац Краљевчана са концерта одржаног уочи „Веселог спуста” 2013. године, који, како кажу, ствара музику која покреће свет, још једном је у нашем граду приредио незабораван концерт и омогућио Краљевчанима да у „у вртлогу добрих вибрација упознају музику Србије и Балкана која оставља без даха и речи… а онде где престају речи, онда почиње музика…”

На централном градском тргу, Краљевчанима се представио и Трибјут бенд Бијело дугме, који је вратио све љубитеље музике коју је Бијело дугме својевремено стварало у неко друго време.

За најмлађе је на Тргу српских ратника приређен Тјуб фест.

За оне који воле неки други звук, на градској тераси, организован је Jeger party.

Централне улице и баште краљевачких кафеа и ресторана, друго вече заредом, биле су препуне Краљевчана и суседа који су уживали у добром звуку и распеваној летњој атмосфери.

Print Friendly, PDF & Email