Данас су у посету граду Краљеву били чланови делегације града Мездра из Бугарске. Њих су у сали Градске управе примили  Бранко Капларевић, координатор за привреду и финансије, и Вукомир Митровић, координатор за област економског развоја и развоја комуналне инфраструктуре, као и сарадњу са јавним и јавно комуналним предузећима. Састанку су присуствовали и представници јавних и приватних предузећа из Краљева како би, с обзиром на послове којима се баве, са гостима из Бугарске успоставили контакте и договорили се о евентуалној будућој сарадњи.
Делегацију града Мездра предводио је  Генади Сабков, помоћник градоначелника Мездре.
Остали чланови делегације су:
– Јордан Гергов, власник фирме за намештај, помоћник председника Скупштине Мездре
– Иван Велчев, власник фирме за обраду камена и материјала за обликовање зграда
– доктор Илиана Михајлова, директор општинске болнице Мездре
– Диан Моновски, директор општинског Бизнис-инкубатора Мездре (заинтересован је да представља српске фирме у Бугарској)
– Љуба Пачева, власник туристичке фирме "Око света и код нас" (предлаже туристичке пакете за проширени викенд у Бугарској и атрактивне дестинације на планини, у пећинама и сеоски туризам)
– Стефан Жељазков, председник удружења бугарских фирми за подземно бушење, извршни директор предузећа „Строителна механизација" (град Казанлук), које се бави подземним хоризонталним бушењем, учествовало у изградњу подземних гасоводних артерија у Банатском Двору.

 


 

 

Донација за Дечије село на Берановцу                                                                                          16.Октобар 2010.

 

У оквиру акције " Од срца … Војвођанска банка" данас су представници Војвођанске банке уручили  15 репарираних рачунара малишанима из Дечијег села на Берановцу. У току ове акције биће уручено више од 300 рачунара установама за бригу о деци на целој територији Србије. У име града Краљева донаторима се захвалио и градоначелник Краљева Љубиша Симовић са сарадницима.
  

 


 

Print Friendly, PDF & Email