Донација из Франкфурта

 

Хумана мисија помоћи Краљеву се наставља. Шлепер из Франкфурта, са водом, хемијом, постељином и другим потрепштинама стигао је у магацин „Аутотранспорта“.
Захваљујући Генералном конзулату Републике Србије у Франкфурту, који је организовао помоћ, нашем суграђанину запосленом у Конзулату и нашим људима који тамо живе, угрожено становништво Краљева добило је помоћ и из Савезне Републике Немачке.

Заменик градоначелника града Краљева Милун Јовановић захвалио је Конзулату и свима који су до сада помогли граду Краљеву.
 
 

Из општине Тутин

Како би помогла угроженима од поплава у граду Краљеву, општина Тутин је Краљевчанима донирала намештај, прехрану и средства за хигијену.
Према речима члана Општинског већа Тутина, у прикупљању помоћи допринос су дали фабрика намештаја „Далас“, „Елан“ и трговина „Де централ“.
Члан Градског већа града Краљева Ненад Марковић захвалио је општини Тутин и Црвеном крсту Тутин, који је организовао прикупљање помоћи.
 
 
 

 

АВНОЈ Словенија

 

Удружењe АВНОЈ Словенија и Југословенски центар „Тито“ довезли су помоћ из Словеније за Краљевчане угрожене поплавама. Председник Скупштине града Краљева Сретен Јовановић захвалио им је у име града.
Овај камион један је од десет колико их је укупно отишло у градове бивших југословенских република угрожене поплавама.
У Краљево је стигла конзервирана храна, вода, млеко, средства за личну хигијену, гардероба и кућна хемија.
  
 
 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email