Љубитељи женског рукомета, за дане викенда – 9. и 10. априла, у Новој хали спортова у Рибници, имали су прилику да гледају дуеле за трофеј националног Купа Србије.
У полуфиналним утакмицама снаге су одмериле рукометашице Женског рукометног клуба Младост из Нове Пазове и шабачког Женског рукометног клуба Медицинар односно крагујевачког Спортског привредног друштва Раднички и Женског омладинског рукометног клуба Јагодина.

Рукометашице ЖОРК Јагодина тријумфом над ЖРК Медицинар oдбраниле су трофеј Купа Србије у Краљеву.
Захвалницу за сарадњу у организацији финалног турнира Купа Србије 2022,  градоначелнику Краљева др Предрагу Терзићу уручила је председница Рукометног Савеза Србије Милена Делић.

Према речима градоначелника, велика је част и задовољство што је наш град имао прилику да буде домаћин финала овогодишњег националног Купа Србије и да oваквим спортским дешавањима настављамо да афирмишемо град Краљево.
Сребрне медаље и трофеј финалистима уручио је генерални секретар Рукометног савеза Србије Светозар Станковић, а прелазни пехар Рукометног Савеза Србије победнику Купа предала је председница Савеза Милена Делић. Она је заједно са градоначелником Краљева уручила златне медаље рукометашицама ЖОРК Јагодина.
Терзић је честитао победницама на спектакуларном мечу који су приредиле публици, и убедљивој победи, и пожелео им успех и у предстојећим борбама за трофеје. Њему је припала част да уручи и пехар који трајно остаје у власништву победника Купа.

Print Friendly, PDF & Email