Град Краљево је угостио продуцента Небојшу Гарића и део глумачке екипе игране серије „Војна академија“, посвећене српској Војној академији и њеним кадетима. Млади глумци Бојан Перић, Бранко Јанковић и Иван Михаиловић су се најпре дружили са ученицима у ОШ „Вук Караџић“ у Рибници, а затим су их, у градској кући, дочекали градоначелник града Краљева Томислав Илић и народни посланик Зоран Бојанић.

Како сами кажу, популарни актери гледане серије су доласком у наш град желели да изненаде и малишане који са њима могу да се друже само преко малих екрана. Истичу велико задовољство тиме што могу да измаме дечје осмехе и донесу позитивну енергију тамо где се појаве.

Гостима ово није први долазак у Краљево, будући да су били на премијери филма „Војна академија“, као и на аеродрому у Лађевцима.

„Увек се радо враћамо у места у којима смо били. Ви нас увек лепо угостите, имате лепе ресторане, насмејане људе…“, кажу „Стошић“, „Џаковић“ и „Клисура“.

Како су најавили, снимање серије ће бити настављено, са истом екипом.

Градоначелник је захвалио продуценту серије и глумцима што су посетили краљевачке основце.

„Надам се да ћемо се и даље дружити и сарађивати, како са актерима серије, тако и са представницима Војске, будући да имамо и Краљевчане који су у Министарству одбране“, рекао је градоначелник, истакавши да глумци „Војне академије“ промовишу оно што је најчасније у српском народу – војни позив.

„Ми смо глумци који, кроз културу и 'војску', чувамо свој народ – преко серија и као људи који воле земљу, сарађују са Војском, радимо на моралу свог народа“, поручили су главни актери „Војне академије“.
       

Print Friendly, PDF & Email