„Одлучили смо да из градског буџета, ребалансом, определимо средства за саобраћајницу која ће водити до предузећа „Радијатор инжењеринг“. Инвестиција је вредна 22 милиона динара – 15 милиона би требало да буде издвојено за саобраћајницу, а седам за мост преко Макве“, изјавио је градоначелник Краљева др Предраг Терзић приликом обиласка производних погона овог предузећа у Грдици и Шеовцу са власником Радојком Јанићем..

У циљу решавања проблема немогућности допремања репроматеријала и транспорта готових производа фирмама у Грдици, првенствено „Радијатору“, као привремено решење, саобраћајном сигнализацијом ће бити омогућено да материјал пристиже као некада, од кружног тока ка предузећима, одакле ће камиони настављати својом трасом са готовим производима дуж Улице Тике Коларевића. Такође, како је рекао градоначелник, прилаз „НГ систему“ је решен, а проблематични део ка Улици Тиосава Карапанџића је у фази препројектовања.

Градоначелник је замолио грађане Грдице за стрпљење.

„Град мора да брине о својим привредницима. Они чине његову привредну, економску основу. Они запошљавају наше грађане, људе који живе у Краљеву“, поручио је градоначелник приликом обиласка предузећа „Радијатор инжењеринг“ д.о.о. Краљево.

            

Print Friendly, PDF & Email