Једанаеста седница Скупштине града, које је била сазвана на захтев 25 одборника опозиционих партија, данас је завршена након пола сата рада неусвајањем дневног реда.           
За предложени дневни ред гласала су 23, од присутних 58 одборника. Одборници партија владајуће коалиције били су уздржани.
 „Они који сазивају седницу дужни су да обезбеде већину гласова одборника који би изгласали дневни ред. Наше је мишљење да о предложеним тачкама дневног реда треба расправљати, али на некој новој седници градске скупштине", рекао је по завршетку седнице Милан Милошевић, члан одборничке групе Српске напредне странке.
На предоженом дневном реду 11. седнице градске скупштине, на предлог опозиције налазиле су се тачке посвећене извештајима о досадашњем раду градоначелника и Градског већа, о раду Савета за економски развој  и ефектима до сада предложених мера, као и о реализацији пројекта урбане регенерације Доситејеве улице. Дневним редом било је предвиђено и доношење одлуке о приступању изради Стратегије за наводњавање пољопривредног земљишта на подручју града Краљева.
Наредна седница градске скупштине биће одржана, како је најављено, највероватније у четвртак, 6. јуна.


 

 
 

Print Friendly, PDF & Email