Градоначелник Краљева Драган Јовановић организовао је данас коктел за представнике краљевачких медија са којима је у протеклих пет месеци сарађивао.
Градоначелник је истакао да је презадовољан досадашњом сарадњом и изразио очекивања да ће се та сарадња наставити и у наредном периоду.
„ Очекујем слободно новинарство у којем нема политичких или било каквих других акцената. Свестан сам са којим проблемима се суочавате, нарочито са недостатком новца али ће град наставити да максимално помаже информисање „ рекао је градоначелник Јовановић.
На крају градоначелник је новинарима  и свим суграђанима пожелео срећне предстојеће празнике али и жеље за добро здравље и побољшање стандарда.

 

Изградња спомен-собе на Гробљу стрељаних    

Градоначелник града Краљева Драган Јовановић данас је обишао радове на изградњи спомен-собе на Гробљу стрељаних 1941. године. На реализацију овог пројекта и поред постојећег решења се чекало преко 4 деценије јер није имало довољно слуха. Средства су предвиђена буџетом али је и учешће донатора добро дошло имајући у виду специфичност будуће меморијалне собе.
 

                                 

Print Friendly, PDF & Email