Поводом школске славе Светог Саве, градоначелник Драган Јовановић са сарадницима даривао је поклонима и 16 ученика од тзв. нултог до четвртог разреда школе у Раваници, која представља истурено одељење ОШ „Олга Милутиновић" у Годачици.
Пожелевши срећну школску славу деци и малом колективу, градоначелник им је пренео став Градске управе да су, на територији Краљева, сви ученици подједнако важни, како они у центру града, тако и деца у Мланчи, или у Раваници.
„Данас делимо радост са шеснаесторо малишана који су добили пакетиће захваљујући донацији привредног друштва „Електросрбија" из Краљева", рекао је градоначелник.
Према речима Тамаре Утвић, ПР-а у кабинету директора „Електросрбије", буџетска средства којима ова компанија располаже су ограничена али се, као друштвено одговорно предузеће, радо одазивају акцијама у којима је највећа награда за донаторе осмех на дечијем лицу.
Уочи школске славе, и помоћник градоначелника Радомир Јовановић уручио је 65 пакетића ученицима ОШ „Бранко Радичевић" у Витковцу и ђацима из истуреног одељења те школе у Закути. Ученици ОШ „Драган Ђоковић Уча" у Лађевцима и ђаци из истурених одељења те школе у Тавнику, Цветкама, Милочају и Обрви добили су укупно 99 пакетића, а поклонима су обрадовани и ученици истурених одељења краљевачких основних школа у Каменици, Поповићима и Драгосињцим.Print Friendly, PDF & Email