Градоначелник града Краљева Љубиша Симовић данас је обишао породице Оливера Ђорђевића и Јелене Кучевић које су добиле нове монтажне куће након земљотреса од новембра прошле године када су њихове порушене.
Са градоначелником у посети породицама је била и Сања Петрић, представник донатора, фирми Промист и Јужни Банат из Новог Сада , којe су финансирали изградњу ове две куће.
Представник донатора је истакла да је Хришћански помагати а да су они сада у ситуацији да помогну и да јој је посебно драго што су Кризни штаб и Градоначелник изабрали ове две породице које имају више чланова домаћинства.
Породица Оливера Ђорђевића, поред њега и супруге и старе баке има и двоје малолетне деце којима је Сања Петрић уручила пригодне поклоне. И у породици Кучевић поред Јелене и оболелеог супруга су и бака и две ћерке које су студенти.
Градоначелник Љубиша Симовић се захвалио у име породица,града и своје лично име донаторима и истакао да је ово пример како треба да се помогне онима који су у невољи од стране оних који су у могућности да пруже помоћ.   
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email