„Град ће настојати да реши све проблеме грађана који су у његовој надлежности“, изјавио је градоначелник Краљева др Предраг Терзић приликом пријема грађана Краљева на разговор са представницима извршне власти.

Међутим, како је истакао, „на један део проблема не можемо утицати и не можемо их решавати, али увек можемо примити грађане и са њима поразговарати, јер то је наша обавеза. Трудићемо се да грађане примамо сваког дана, континуирано. Уколико дође до великог броја захтева које не можемо обрадити, организоваћемо овакве акције. Искрено, надам се да ћемо успети да свакодневним пријемом и разговором са људима решавамо њихове проблеме и да у будућности нећемо правити овакве акције“, рекао је градоначелник Краљева др Предраг Терзић.

            Поред свакодневног пријема грађана у свом кабинету, градоначелник Краљева др Предраг Терзић, са заменицом Марицом Мијајловић и члановима Градског већа, примио је данас на разговор око стотину грађана Краљева који су се обратили захтевом за пријем и којима је пријем заказан за суботу, 6. август.

           Како је велики број грађана подносио захтев за пријем код градоначелника и пре ступања на функцију градоначелника др Терзића пре месец дана, а да би проблеми грађана били решавани, одвојен је дан за пријем.

            Према речима градоначелника, грађани се жале углавном на социјалне проблеме, незапосленост, нерешену инфраструктурну мрежу (водовод, канализација, електрична мрежа…). Такође, говоре неретко о проблемима са којима се суочавају у контакту са Градском управом, јавним предузећима и установама.

            Градоначелник, заменица градоначелника и чланови Градског већа града Краљева ће наставити да свакодневно разговарају са грађанима Краљева у настојању да им помогну да реше проблеме са којима се сусрећу.

 

         

 

Print Friendly, PDF & Email