Данас је одржана 27. седница Скупштине града Краљева. Пред одборницима се нашло 27. тачака а списак донетих аката са

данашње Скупштине можете погледати овде.

 

 

Обука Grawe осигурања

 

Град Краљево, у сарадњи са GRAWE осигурањем и Филијалом Националне службе за запошљавање, организовао је први део обуке – основну едукацију за рад у осигуравајућем друштву, пре свега у GRAWE осигурању, али и у сопственом бизнису.

Према речима заменика градоначелника града Краљева Милуна Јовановића, град Краљево излази у сусрет својим суграђанима.

„Од свих присутних, одређују се лица која имају склоности ка овој врсти посла, а онда ће са мањим бројем њих бити обављен разговор код тржишта рада са компанијом Grawe како би неко могао сутра и да добије посао. Позване су првенствено особе које су на стручној пракси. Мислим да им је то и те како корисно. Поред онога што ће директно научити кроз стручну праксу, овде ће имати могућности да добију и неки од послова. Ми се трудимо да својим суграђанима и на овај начин створимо услове како би што пре дошли до посла“, изјавио је заменик градоначелника.

Обука је, како је речено на обуци, представљање могућности које носи GRAWE осигурање.

„Наша је жеља да Вашим суграђанима објаснимо да морамо да се ухватимо у борбу, да нађемо решења да људи раде и кроз свој рад збрину себе, своје ближње, за старост и избегнемо да будемо деци на леђима у старости. У томе нудимо своје двестагодишње искуство. Нудимо могућност да свако себи створи доходак. У овом послу плаћа се само успех. Имамо неограничен број места“, изјавио је Марко Микић, саветник Управе GRAWE осигурања.

Обуку је прошло 170 лица која похађају стручну праксу и лица са евиденције незапослених.

„Према истраживању путем анкете послодаваца, постоји значајна потражња осигуравајућих кућа за службеницима. Поред степена стручне спреме, за ову врсту посла су веома битне личне карактеристике и компетенције – могућност добре комуникације, лаког изражавања, упорност, убедљивост у послу, способност планирања и праћења касније. На овај начин ће незапослени, као и запослени који желе, да обезбеде додатну зараду“, изјавила је Снежана Прелић, директор Филијале Краљево НСЗ.     
 
 

 

 

Print Friendly, PDF & Email