На 82. (ванредној) седници Градског већа града Краљева, одржаној 22. јуна 2022. године, којом је председавао градоначелник др Предраг Терзић, градски већници су се изјаснили по пет тачака дневног реда.

Донели су Закључак којим се усвајају извештаји Завода за јавно здравље Краљево о хигијенској исправности воде за пиће односно праћењу квалитета ваздуха и евалуацији резултата мерења у току маја ове године.

Такође, донели су Измену Јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији града Краљева, као и Решење о допуни Решења о образовању Комисије за реализацију мера енергетске санације и Закључак о усвајању Извештаја о раду Комисије за реализацију мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији града Краљева и предлагању даљег поступања.

Чланови Градског већа града Краљева су донели и Решење о коришћењу средстава текуће буџетске резерве у износу од 850.000,00 динара за трошкове поправке и израде додатне инсталације грејања дворане Краљевачког позоришта.

Print Friendly, PDF & Email