Градоначелник града Краљева др Предраг Терзић примио је у свом кабинету потпредседника Владе Републике Србије и министра унутрашњих послова др Небојшу Стефановића, који је, са сарадницима, посетио Краљево и обишао Полицијску управу Краљево.
Министар је захвалио градоначелнику на помоћи при организацији војно-полицијске вежбе „Заједнички удар“, недавно одржане у граду Краљеву, којој је присуствовао и председник Републике Александар Вучић.
На састанку са градоначелником Краљева министар Стефановић је похвалио добру сарадњу локалне самоуправе и Полицијске управе Краљево, која доприноси већој безбедности грађана.
Састанку су присуствовали и председник Скупштине града Небојша Марковић и шеф Кабинета градоначелника Кристина Марковић.
Министар је истакао да је на територији Полицијске управе Краљево стање безбедности задовољавајуће, да је стопа расветљености кривичних дела висока и, што је изузетно важно, да се бележи тренд смањења броја кривичних дела. Стефановић је разговарао и са припадницима организационих јединица МУП-а у Краљеву о проблемима са којима се свакодневно сусрећу и о добрим аспектима и могућностима унапређења њиховог рада.

Print Friendly, PDF & Email