Препуна Нова хала спортова у Краљеву дочекала је најбоље српске одбојкаше који у нашем граду играју I коло 4. групе I викендаЛиге нација 2018“, са репрезентацијама Бразила, Италије и Немачке.

Већ првог, од три дана, колико ће у Краљеву трајати надметање најбољих мушких селекција, које се све налазе у првих десет на свету, атмосфера у краљевачкој Новој хали спортова била је фантастична, светска. Одбојкашко Краљево је здушно бодрило своје Краљевчане који играју за репрезентацију и њихове саиграче, без обзира на добијене и изгубљене лопте, од првог до последњег тренутка утакмице

Иако су одбојкаши Србије поражени у првој утакмици од олимпијског шампиона Бразила са 3:0 (25:22, 25:22 и 26:24), разлика између два тима је била много мања него што коначан резултат показује, и у игри и у освојеним поенима.

Изабраници Николе Грбића, популарниорлови“, у Новој хали спортова у Краљеву у суботу, пред бројном верном публиком, од 19.00 часова, играће са Немачком, уз директан пренос на ТВ Спорт Клуб 1.

Суботњи противник наших најбољих одбојкаша, репрезентација Немачке, првог дана турнира изгубио је од одбојкаша Италије са 3:1 (25:18, 25:19, 23:25, 25:20). 

Италијански репрезентативци ће у суботу одмерити снаге са Бразилцима, популарнимкариокама“, у мечу који почиње у 16.00 часова у Новој хали спортова у Краљеву.

  Србија – Бразил 0-3

 

Италија – Немачка 3-1

 

Print Friendly, PDF & Email