Поводом новогодишњих и божићних празника, у Свечаној сали Градске управе града Краљева, уприличен је новогодишњи коктел за новинаре у знак захвалности за успешну сарадњу током 2019. године.

„Новогодишњи коктел за новинаре је прилика да поразговарамо о нашој сарадњи у току 2019. године и надам се да ћемо и наредне, 2020. године, имати успешну сарадњу. Надам се да ћемо заједно разговарати о значајним пројектима који се реализују на територији града Краљева, а ја ћу се, као градоначелник, трудити да будем увек доступан новинарима, да се увек јављам на телефон и надам се да ће следећа година бити боља и за град Краљево и за све наше суграђане“, истакао је градоначелник града Краљева др Предраг Терзић.

Према речима градоначелника, сарадња са новинарима у 2019. години била је изузетно добра, па је изразио наду да ће тако бити и убудуће.

„Пожелео бих да у медијима имамо више добрих вести из Краљева, како у нашим локалним, тако и у регионалним медијима. Са друге стране, треба имати што је могуће мање сензационалистичких вести, треба баратати са што је могуће мање непроверених информација. Новинари треба да се труде да добро истраже тему, па тек након тога да пишу текстове и раде прилоге“, изјавио је Терзић.

Градоначелник је, такође, пожелео да новогодишњи коктел са новинарима постане традиција и да једном у години, пред новогодишње и божићне празнике, новинари имају прилику за један овакав сусрет са градоначелником града Краљева.

Print Friendly, PDF & Email