На деветој, ванредној, седници Градског већа града Краљева, којом је председавао градоначелник др Предраг Терзић, већници су разматрали пет тачака предложеног дневног реда.

            Донета су два закључка којим се усвајају извештаји Завода за јавно здравље Краљево о хигијенској исправности воде за пиће из градског водовода у току јануара 2024. године и о праћењу квалитета ваздуха са евалуацијом резултата мерења за јануар 2024. године односно о хигијенској исправности воде за пиће из градског водовода у току фебруара 2024. године и о праћењу квалитета ваздуха са евалуацијом резултата мерења за фебруар 2024. године.

 

Већници су се позитивно изјаснили на коначну ранг листу стамбених заједница кандидата за енергетску санацију стамбених и стамбено-пословних зграда прикључених на систем даљинског грејања на територији града Краљева.

 

Донето је Решење о финансирању програма и пројеката ватрогасних савеза и добровољних ватрогасних друштава у области добровољног ватрогаства за 2024. годину.

 

Чланови Градског већа донели су Закључак Краљева о давању сагласности на Годишњи план инвестиционог раскопавања површина јавне намене за 2024. годину.

Print Friendly, PDF & Email