Од четвртка, 11. априла, популарни ритејл парк НЕСТ Kраљево, који се налази у насељу Рибница, промениће своје име у БИГ Kраљево и тако постати један од тринаест шопинг центара BIG CEE компаније у Србији.
Краљевчани су поводом свечаног отварања имали прилику да добију додатне попусте, као и да уживају у богатом културно-уметничком програму. Најмлађу публику обрадовала је изведба Леонтине и дечјег хора „Чаролија“, а бројни посетиоци уживали су у наступима поп звезде Наташе Беквалац и краљевачког Културно-уметничког друштва „Карановац“.
БИГ Kраљево простире се на 9.500 квадратних метара, поседује велики бесплатни паркинг за све посетиоце, а сачињен је од пажљиво одабраних домаћих и интернационалних закупаца међу којима су Deichman, Opposite – shoes and bags, Intersport, New Yorker, LC Waikiki, Dexy Co, Pepco, Takko Fashion, Koton, Gigatron, JYSK, Maxi, DM, Lilly и други.
Компанија BIG CEE успешно је реализовала аквизицију и ребрендинг краљевачког ритејл парка, а циљ компаније јесте оптимизација и прилагођавање објеката тако да постану места окупљања у свим градовима у којима се налазе.
Врата новог БИГ шопинг центра у Краљеву отварају се сваког дана у 09.00 часова, а радно време је до 21.00 час.
Print Friendly, PDF & Email