Недавно је у Србију, у заступништву реномиране компаније Гранд Моторс, стигао светски познати бренд аутомобилске индустрије Chery. Прилику да се упознају са Chery возилима, као и да закажу вожњу, захваљујући Марић центру д.о.о. као ексклузивном партнеру, у новом продајном салону у Прогорелици, од данас ће имати и Краљевчани.
Част да пресече врпцу на свечаном отварању модерног новоопремљеног изложбеног простора у склопу Марић центра имао је градоначелник града Краљева др Предраг Терзић.
Како је истакао, Марић центар је одличан пример успешног вишедеценијског породичног бизниса.
„Од 1972. године овде је почела да ради аутомеханичарска радња, након тога сви Краљевчани су у Марић центру могли да купе возила марке hyundai, а од ове године овде се продаје и познати бренд Chery“, казао је Терзић, па додао:
„Сада можемо да се уверимо колико су квалитетни ови аутомобили и верујем да ће Марић центар успети да постане један од најбољих у овом делу Србије.“
Терзић је изразио задовољство што ће прилику да се лично увере у перформансе овог престижног аутомобила од сада имати не само Краљевчани, већ и сви заинтересовани купци из других градова и општина у околини.
Бројне госте и пријатеље на свечаном отварању Chery салона поздравио је менаџер продаје Марић центра Славко Марић.
„Овај бренд долази из Народне Републике Кине која је једна од највећих растућих економија у свету и овде се може видети та њихова иновативна технологија. У нашем продајном простору заинтересовани купци ће моћи да виде три тренутно актуелна Chery модела – FX, Tiggo 7 pro и Tiggo 8 pro“, појаснио је Марић, па истакао да сва возила овог бренда имају седам година гаранције.
Свечаном отварању присуствовао је и генерални секретар Гранд Моторса Славц Хабиџ, који је говорио о јако доброј, дугогодишњој, сарадњи са породицом Марић. Он се осврнуо на предности ових све популарнијих модела аутомобила, с обзиром на то да, како тврди, сви имају предрасуде према кинеским аутомобилима док их не испробају јер, како сматра, негативне стране овог бренда не постоје.
Ауто-бренд Chery најбоље је пласирани кинески произвођач аутомобила који је познат по производњи широке палете возила у коју спадају економични аутомобили, луксузни седан модели, али и електрична возила. Chery бренд постоји већ 26 година, а до краја 2024. године биће распрострањен у више од 30 земаља у Европи, међу којима је и Србија.
Print Friendly, PDF & Email