На 35. Међународном сајму туризма, који окупља више од 1.000 излагача из 46 земаља, представила се и Туристичка организација Краљево. На заједничком штанду представили су се заједно са Туристичком организацијом из Горњег Милановца.
Данас су сајам посетили председник Скупштине града Краљева Сретен Јовановић и помоћник градоначелника др Зоран Миљковић. На краљевачком штанду директорка ТОК а Татјана Кнежевић упознала их је са досадашњом презентацијом Краљева и контактима који су остварени на овогодишњем сајму. Цео концепт излагања на сајму ове године ТОК је базиран је на обележавању 1700 година хришћанства тако да су на краљевачком штанду доминирале слике манстира Студеница и Жича као и средњевековног града Маглича.
Земља партнер овогодишњег сајма туризма је Немачка, која је прошле године први пут на Београдском сајму представила своју туристичку понуду. У оквиру Сајма туризма одржава се и девети Међународни сајам хотелско угоститељске опреме Хорека (Хореца), осми Сајам сувенира "Посетите Србију" и четврти Међународни сајам вина Беовајн (BEOWINE).

  
   
   
                     

Print Friendly, PDF & Email