На данашњој 48. ванредној седници Градског већа града Краљева пред већницима се налазило неколико тачака које треба да буду предложене за сутрашњу седницу Скупштине града.
            Најзначајнија тачка је формирање Комисије која ће да уради акциони план решења питања водоснабдевања на територији града Краљева.
            „ Мора да се активно ради на изналажењу решења водовода не само Тавника него и других сеоских водовода, зато се и озбиљно приступило изради овог акционог плана. Први задатак комисије је да са режиским одбором из Тавника започне решавање проблема ове месне заједнице, како је договорено на састанку који је одржан предходне недеље“ рекао је градоначелник Краљева Драган Јовановић.
            Већници су изгласали предлог одборничке групе „ Сложно за Краљево“ да се у дневни ред сутрашње седнице Скупштине града уврсти тачка о изменама и допунама Статута Културног центра Рибница. Такође је увршћен предлог да се аутобуска стајалишта означе новом вертикалном и хоризонталном сигнализацијом која подразумева видно истакнут назив станице и ред вожње аутобуса.

 
 
 

Print Friendly, PDF & Email