На четрдесет четвртој (ванредној) седници Градског већа града Краљева, којом је председавао градоначелник др Предраг Терзић, већници су разматрали тринаест тачака дневног реда.

Градско већe донело je Закључак којим се утврђује Предлог одлуке о мрежи јавних основних школа на територији града Краљева и Закључак којим се утврђује Предлог одлуке о успостављању сарадње града Краљева са Градском општином Врачар, а којима се Скупштини града Краљева предлаже да донесе ове одлуке.

Краљевачки већници су се позитивно изјаснили на Решење о давању сагласности за коришћење дела средстава за реализацију мере из Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за 2021. годину Друштву пчелара Краљево. Средства ће бити утрошена у сврху превоза на сајам пчеларства југоисточног Балкана, пчеларски сајам у Београду односно на Ташмајдану и изложбу пчеларских производа и опреме у оквиру манифестације „Пасуљијада“ у Краљеву.

Веће је донело и десет решења по жалбама и захтевима грађана, као и Стамбене заједнице Војводе Степе 29Б и предузећа „Корали“ д.о.о Краљево.

Print Friendly, PDF & Email