На деведесет осмој, ванредној, седници Градског већа града Краљева, којом је председавао градоначелник града Краљева др Предраг Терзић, градски већници су разматрали пет тачака дневног реда.

Донет је Закључак о давању сагласности на II измену Програма одржавања улица, јавних површина, градских и некатегорисаних путева на територији града Краљева за 2022. годину.

Веће је донело Измену Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за 2022. годину на територији града Краљева.

Краљевачки већници су се позитивно изјаснили на два закључка о давању сагласности на решења начелника Градске управе града Краљева – број 2390/22 од 04. 10. 2022. године којим је утврђен распоред коришћења буџетских средстава код индиректних корисника буџета из области Основног и Средњег образовања за 2022. годину односно број 2389/22 од 04. 10. 2022. године којим је утврђен распоред коришћења буџетских средстава код индиректних корисника буџета из области Социјалне заштите за 2022. годину.

 

            Донето је Решење о утврђивању распореда коришћења средстава из буџета града Краљева, планираних Одлуком о изменама и допунама Одлуке о буџету града Краљева за 2022. годину, за реализацију пројекта „Подршка локалним спортским организацијама, удружењима и савезима“ за 2022. годину.

Print Friendly, PDF & Email