Град Краљево је угостио Његову екселенцију амбасадора Државе Палестине Мохамеда Набхана. Са амбасадором су на пријему у градској кући, поред градоначелника града Краљева др Предрага Терзића и начелника Рашког управног округа Небојше Симовића, ˃˃˃ опширније

         

 

31.03.2018.

Небеска трка од Маглича до Гоча

 

 

Са тврђаве Маглич, у суботу, 31. марта 2018. године, у раним јутарњим часовима, пут планине Гоч, кренули су учесници трка SKY RACE и SKY ULTRA. Тркаче је, у име града Краљева, поздравио градоначелник др Предраг Терзић са чланом Градског већа задуженим за област спорта Иваном Бунарџићем.
           У организацији прве овогодишње небеске трке, коју је Српска
Skyrunning асоцијација први пут организовала на овој територији, град Краљево је помогао у обезбеђивању превоза за учеснике, комбија за прилаз одређеним тачкама на рути, краљевачки Дом здравља је ангажовао екипу Хитне помоћи, Дечје одмаралиште „Гоч“ је обезбедило смештај за десет учесника, као и Добровољно ватрогасно друштво Каменица.
          Око 180 такмичара из шест земаља, прешли су 30 односно 44 километра од тврђаве Маглич, преко Столова и Студене планине, до планине Гоч.

Саопштење за јавност Српске Skyrunning асоцијације

        

 

Print Friendly, PDF & Email