Краљевачка фирма „Драгон електроник“, која се бави производњом електроинсталационог материјала и трговином електроматеријалом, донирала је својим суграђанима угроженим поплавама електроинсталациони материјал који ће им бити неопходан у току санације. У име предузећа, донацију је представницима града предала Снежана Миловановић, руководилац производње, уз речи да је то њихова морална обавеза према сугрaђанима. 

 

Радомир Јовановић, помоћник градоначелника Краљева, захвалио је у име града предузећу „Драгон електроник“ јер су смогли снаге у овим тешким временима по наш град да издвоје једну завидну количину електроматеријала која ће помоћи угроженим Краљевчанима.

Он је позвао све привредне субјекте који су у могућности да донирају подне и зидне облоге, намештај и технику, будући да хране и средстава за хигијену за сада има у довољним количинама.

Према речима Радомира Јовановића, расподела хуманитарне помоћи угроженима кренула је искључиво преко Црвеног крста и Центра за социјални рад Краљево и већ је испоручено око 20 тона хране, гардеробе и хигијене. 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email