Данас је градоначелник Краљева Драган Јовановић  са својим сарадницима угостио је Делегацију Националног савета македонске националне мањине у Републици Србији. Циљ посете је да се учврсти и прошири сарадња Национлног Савета, Удружења Кирил Пејчиновић, али и матице Републике Македоније са градом Краљевом.                                                        

Локални акциони план                                                                              26.новембар 2012. год.

У свечаној Сали Градске управе града Краљева, 4.маја потписана је Европска повеља о родној равноправности на локалном нивоу. Данас је на истом месту одржана презентација предфиналне верзије локалног акционог плана који ће до краја месеца бити предат Градском већу.


                            

Унапређење одбојке на песку у Краљеву                                          26.новембар 2012. год. 

Данас је у нашем граду, одржан састанак градоначелника Драгана Јовановића и председника комисије за одбојку на песку Одбојкашког савеза Србије, Ивана Владисављевића. Тема је била да Краљево од наредне године буде један од организатора турнира у одбојци на песку. Председник комисије сматра да Краљево има добре услове да преузме на себе организацију оваквог догађаја.

                            

Print Friendly, PDF & Email