Немачка компанија „Леони” ће у наредна три дана на Тргу српских ратника, са циљем ширења свог тима, презентовати погодности запошљавања у оквиру производне јединице у Краљеву.

Градоначелник града Краљева др Предраг Терзићпомоћник градоначелника Никола Радевић и директорка Националне службе за запошљавање – Филијала Краљево Снежана Прелић су, заједно са генералним директором компаније „Леони” Србија Пјерлуиђијем Гионеом, обишли штанд на ком ће представници компаније одговарати заинтересованим грађанима на сва питања у вези са запослењем и радом у њиховој компанији.

Како је подсетио градоначелник, „Леони” у Краљеву тренутно запошљава 3.600 радника, укључујући и људе који се налазе на обуци.

„Раст Леонија у претходне две године представља и раст Града на Ибру. Ми растемо заједно. Како се Леони развија и запошљава нове људе, тако и се Град развија јер наш буџет расте и улажемо средства у инфраструктурне пројекте”, појаснио је Терзић.

Према његовим речима, очекује се да ће „Леони” већ до краја године испунити циљ и запослити још 1.200 радника. Како истиче, најважније је да ова компанија запошљава и младе људе и оне старије, мушкарце и жене, као и оне који имају високо образовање и који немају квалификације јер у овом предузећу има места за све.

Градоначелник Терзић позвао је све Краљевчане, али и људе из околних села, градова и општина, да се пријаве за посао у краљевачкој производној јединици ове компаније јер је то велика шанса за све оне који желе да уче, да се усавршавају, да раде и зараде у нашем граду.

„Уверен сам да ћемо заједничким трудом и радом успети да ојачамо фабрику Леони и наш град, и да ћемо као одговорна локална власт која сарађује са привредом, заједно успети да развијамо и Леони и Краљево”, истакао је Терзић.

Генерални директор компаније „Леони” Србија Пјерлуиђи Гионе захвалио је градоначелнику града Краљева и његовим сарадницима на подршци коју су добили у новој кампањи запошљавања.

„Након скоро три године рада производна јединица у Краљеву је ускоро готова, а након ове инвестиције и даље су нам потребни нови радници које желимо да запослимо. Будите слободни да се пријавите без обзира на вашу стручну спрему и квалификације јер наша компанија има тренинг центар који ће развити ваше способности и прилагодити ваше вештине раду у нашој компанији”, нагласио је генерални директор.

Заинтересовани грађани ће на Тргу српских ратника, у периоду од 02. до 04. септембра, у термину од 11.00 до 17.00 часова, моћи да обиђу штанд компаније „Леони” и сазнају више информација о слободним радним местима и погодностима које ова компанија нуди.

Print Friendly, PDF & Email