Представници Винер Штедише осигурања предали су данас кључеве за три контејнера за становање члановима три породице, чије су куће тешко оштећене у земљотресу. Кључеве су уручили градоначелник Краљева Љубиша Симовић и председник Уптавног одбора Винетр Штедише осигурања Бранко Крстоношић. Контејнер за становање су добиле породице Весковић, Шундарић и Матковић са сеоског подручја.

 
 
 

Посета представника Савеза слепих и слабовидих лица Србије                   17.Новембар.2010.

Председник Савеза слепих и слабовидих лица Србије Милан Стошић је данас на пријему код градоначелника Краљева Љубише Симовића, рекао да су савез и њихово удружење из Краљева иако и сами у тешкој материјалној ситуацији успели да од 44 удружења из Србије прикупе помоћ за слепа и слабовида лица из Краљева у износу од 200.000 динара који су претрпели штету од земљотреса.
Градоначелник Краљева се захвалио на помоћи и истакао да је упознат са проблемима са којима се сусреће удршужење из Краљева и обећао да ће све учинити како би се у наредној години помогло овом а и другим удружењима која помажу лицима којима је помоћ потребна.

 

Print Friendly, PDF & Email