Последњег дана 2021. године, градоначелник Краљева др Предраг Терзић се, на коктелу приређеном за њих у Свечаној сали Градске управе града Краљева, дружио са представницима краљевачких медија. Сарадња, готово свакодневна, нарочито током пандемије вируса корона, овог пута је била у нешто опуштенијем тону. Уз осврт на све заједно урађено током године која се завршава, у разговору нису могли да се не дотакну неизбежне теме – ковида и свега што он собом носи, али је било и приче о безбрижнијим темама, као и о ономе што нас с доласком нове године очекује.

Градоначелник је у своје и у име својих сарадника, представника Града Kраљева, захвалио представницима седме силе на сарадњи.

„Захваљујем новинарима и њиховим сарадницима, радио-станицама, телевизијама, порталима, штампаним медијима – који су у претходних годину дана преносили и добре и лоше вести са територије града Kраљева, са којима је градска власт веома добро сарађивала. Апсолутно сам уверен да ћемо и наредне године наставити добро да сарађујемо, а све у интересу грађана Краљева“, поручио је први човек нашег града

„На вама новинарима је да постављате питања, на нама, градској власти, да дајемо одговоре. Ја бих вас питао да ли сте ви задовољни сарадњом са Градом Краљевом, градским јавним предузећима и установама“, одговорио је градоначелник на питање колеге Александра Даишевића да ли, након што 365 дана у години одговара на питања новинара, он жели нешто да пита новинаре. Сложили су се да су уверени да ће се, на обострано задовољство, сарадња наставити у добром смеру.

Уз честитке представницима медија у нашем граду поводом новогодишњих и божићних празника, градоначелник Краљева др Предраг Терзић је суграђанима пожелео све најбоље у предстојећој години

Print Friendly, PDF & Email