Викенд за нама спортском Краљеву донео је много радости. За то су се побринули и спортисткиње и спортисти нашег града – и под обручем и преко мреже… Они су својим верним навијачима приредили прави спортски ужитак – три клуба, три утакмице, три победе – и на домаћем, али и на терену супарника.

Сто пет кошева постигли су кошаркаши краљевачке Слоге на свом терену у утакмици са београдским Слодесом, који је забележио 82 коша, у мечу 14. кола Адмирал бет кошаркашке лиге Србије. Иако са још четири клуба дели позицију, Слога је – прва на табели – са девет победа и пет пораза.

И одбојкаши краљевачке Рибнице славили су пред својом публиком – убедљиво су савладали суботички Спартак максималним резултатом 3:0 у мечу 11. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије.

Седму победу заредом забележиле су краљевачке малене у 11. колу Прве женске кошаркашке лиге Србије. Девојке из кошаркашког клуба Краљево вратиле су се као победнице из Београда – биле су боље од екипе домаћина, београдског Партизана – 68:61. Укупно девет победа и два пораза позиционирали су Краљевчанке на друго место на табели, које деле са Арт Баскетом.

Print Friendly, PDF & Email