Спектакуларни двочасовни концерт легендарног рок бенда „Рибља чорба“  употпунио је Недељу Веселог спуста у граду Краљеву.

Код популарног Милутина, на централном градском тргу, окупило се неколико хиљада љубитеља доброг старог рока свих генерација, који су имали прилику да уживају у рокенрол спектаклу.

Заједно са фронтменом групе Бором Ђорђевићем, добре старе, али и оне новије хитове, испратили су гласови публике која је преплавила не само градски трг, већ и баште кафеа и централне улице.

Ђорђевић је био посебно одушевљен великим бројем малишана, који су му за време концерта били главни пратећи вокал.

Најмлађи љубитељи рокенрола, али и они знатно старији, осим у доброј рок музици и распеваној атмосфери, уживали су и у специјалном изненађењу – ватромету.

На Тргу српских ратника орили су се ванвременски хитови као што су: Кад сам био млад, Два динара друже, Авиону сломићу ти крила, Где си у овом глупом хотелу, Када падне ноћ, Немој да идеш мојом улицом …

Зашто је „Рибља чорба“ један од најпопуларнијих српских и југословенских рок бендова чија популарност не јењава ни након више од 40 година постојања, Бора Ђорђевић је, са својим бендом, још једном показао двочасовним перформансом на препуном краљевачком тргу.