Спектакуларни двочасовни концерт легендарног рок бенда „Рибља чорба“  употпунио је Недељу Веселог спуста у граду Краљеву.

Код популарног Милутина, на централном градском тргу, окупило се неколико хиљада љубитеља доброг старог рока свих генерација, који су имали прилику да уживају у рокенрол спектаклу.

Заједно са фронтменом групе Бором Ђорђевићем, добре старе, али и оне новије хитове, испратили су гласови публике која је преплавила не само градски трг, већ и баште кафеа и централне улице.

Ђорђевић је био посебно одушевљен великим бројем малишана, који су му за време концерта били главни пратећи вокал.

Најмлађи љубитељи рокенрола, али и они знатно старији, осим у доброј рок музици и распеваној атмосфери, уживали су и у специјалном изненађењу – ватромету.

На Тргу српских ратника орили су се ванвременски хитови као што су: Кад сам био млад, Два динара друже, Авиону сломићу ти крила, Где си у овом глупом хотелу, Када падне ноћ, Немој да идеш мојом улицом …

Зашто је „Рибља чорба“ један од најпопуларнијих српских и југословенских рок бендова чија популарност не јењава ни након више од 40 година постојања, Бора Ђорђевић је, са својим бендом, још једном показао двочасовним перформансом на препуном краљевачком тргу.

Print Friendly, PDF & Email