Данас су у свечаној сали Градске управе града Краљева уручена решења о добијању кредита за тридесет и четворо пољопривредника са територије града Краљева. Овим решењима, која је донела Комисија за пољопривреду и развој села Скупштине града Краљева, додељена је финансијска подршка за реализацију пројеката из примарне пољопривредне производње у висини до 50 % вредности пројеката и у укупном износу од 19.885.900,00 динара пољопривредницима са територије града Краљева. Корисници, кредите треба да реализују у року од 30 дана закључивањем појединачних уговора о кредитирању са овлашћеном банком.
Пољопривреднике су поздравили и пожелили им да са добијеним кредитима унапреде своју производњу Председник Скупштине града Краљева Миломир Шљивић, председник комисије Верољуб Коматовић и градоначелник града Краљева Љубиша Симовић који им је и уручио решења о добијању кредита.
Истовремено Комисија за пољопривреду и развој села Скупштине града Краљева расписала је Конкурс за доделу преосталих финансисијских средстава за развој пољопривреде за 2010. годину који је објављен у Краљевачким новостима и на званичном сајту града Краљева www.kraljevo.org. 
 
 

Print Friendly, PDF & Email