За Kраљевчане који већ дуго жељно ишчекују долазак „Лидла“ у свој град – лепа вест – компанија „Лидл Србија“ увелико обавља припремне радње за изградњу супермаркетa у нашем граду.

Комисија за планове града Краљева је усвојила урбанистички пројекат крајем прошле године, а пре две недеље потписани су уговори о куповини земљишта тако да је компанија „Лидл Србија“ постала власник парцеле на којој ће објекат бити изграђен.

„Лидл“ супермаркет ће се налазити у Kарађорђевој улици, једној он најважнијих сабирних саобраћајница Kраљева, са јужне стране у зони према реци Ибар. Ова изузетно фреквентна и дуга улица повезује више стамбених и пословних зона Kраљева са Ибарском магистралом на западу и центром града Kраљева – на истоку.

Површина супермаркета ће бити 2.603,14 m2, Предвиђен је и паркинг са 124 места, од тога осам за инвалиде и два за родитеље са децом, а планирана су и паркинг места за бицикле, као и простор под зеленим површинама.

Kомпанија „Лидл“, која је део Шварц групе, са седиштем у Некарсулму у Немачкој – један од водећих малопродајних ланаца у Европи, али и шире, која је од 2018. године активна на тржишту Србије, понудиће свој богати асортиман и становницима Kраљева – прехрамбене, али и богат асортиман непрехрамбених производа попут малих кућних апарата, играчака, алата, одеће… Тако ће наши суграђани, у складу са крилатицом „Лидла“, моћи да купују “Једноставно. Боље. Повољније”.

Лидл има око 11.500 продавница и 200 логистичких центара широм света, а у Србији више од 50 продавница – у Београду, Новом Саду, Kрушевцу, Kрагујевцу, Панчеву, Нишу, Зрењанину, Суботици, Пироту, Лесковцу, Смедереву, Бору, Шапцу, Ужицу, Сомбору, Вршцу, Инђији, Јагодини, Kикинди, Бечеју, Чачку, Врбасу, Параћину, Сремској Митровици, Лозници, Горњем Милановцу, Апатину, Пожаревцу, Новој Пазови, Зајечару, Бачкој Паланци, Ваљеву, Новом Пазару и Врању.

Print Friendly, PDF & Email