Прошлогодишњу „златну“ европску, ове године „бронзану“ олимпијску репрезентативку Србије у кошарци Невену Јовановић, у родном граду, данас је примио градоначелник Краљева др Предраг Терзић, са координатором Канцеларије за младе Николом Радевићем.

Невена, која је поникла у ЖКК Краљево, сада игра у турском клубу БГД, из Истанбула. Ипак, увек се радо враћа у своје Краљево.

„Част ми је да дођем у свој град и да видим како људи овде подржавају кошарку. То ми много значи. Утисци са Олимпијских игара су се слегли, емоције још нису. Провешћу још неколико дана у свом родном граду са људима који ме воле и подржавају. Захваљујем свима који су ми пружали подршку и пре и за време Олимпијских игара. Надам се да ћете ме и следеће године опет дочекати са медаљом са европског првенства. Иако са нешто измењеним тимом, увек смо ту да играмо за земљу Србију“, поручила је Невена.

Градоначелник Краљева др Предраг Терзић је истакао да је за град велика част и привилегија да има освајача олимпијске медаље.

„Надам се да ће Невена донети још медаља у наш град, али и да ће на Олимпијским играма у Токију 2020. године учествовати више Краљевчана и  донети још медаља“, рекао је градоначелник Краљева.

      

Print Friendly, PDF & Email