Министар унутрашњих послова Александар Вулин, приликом посете Полицијској управи Краљево, поручио је да Србија није и неће бити погодно тло за криминал и корупцију и да ће се полиција снажно и одлучно обрачунати са свима који крше закон. Након састанка са начелником и руководиоцима Полицијске управе у Краљеву, истакао је да ће свако ко се огреши о закон, ма ко то био, сносити последице и санкције.

„Србија у борби против криминала има резултате којима можемо да се поносимо, али никада не смемо стати и бити задовољни. Морамо увек бити корак испред криминалаца и не смемо дозволити да икада више било која организована криминална група ојача“, истакао је министар Вулин.

Он је похвалио рад Полицијске управе у Краљеву, а посебно њено ангажовање током обезбеђења недавне манифестације „Love fest“, која је прошла без инцидената и током које је полиција имала више од 90 заплена наркотика. Истакао је да приоритет рада сваке полицијске управе, па и Краљева, мора бити висок степен безбедности свих грађана и очување њихове имовине.

Министар Вулин се, након састанка са руководиоцима Полицијске управе Краљево, састао и са градоначелником Краљева др Предрагом Терзићем. Након састанка, министар Вулин и градоначелник Терзић су констатовали да постоји веома добра сарадња између Министарства унутрашњих послова и Града Kраљева, посебно у погледу сарадње у оквиру Савета за координацију безбедности саобраћаја и Савета за безбедност. Разговарали су и о даљим корацима на унапређењу безбедности свих грађана Kраљева.

Print Friendly, PDF & Email