Поводом предстојећег такмичења – мото-трка на стази Берановац – „Награда Србије Краљево 2016“,  одржана je конференција за новинаре.

Трке ће, у организацији АМКК „Дивљи“ Крагујевац, уз суорганизацију града Краљева, бити одржане на аутодрому Берановац од 22. до 24. јула 2016. године.

У четвртој трци у Шампионату такмичиће се пет класа у road race  и пет у moto classic.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Берановац се враћа на оно што је некада био, рекао је Милош Терзић, секретар трке, подсетивши да су на овом аутодому надомак Краљева ове године, поред мото-трка, вожене и ауто-трке, којих ће још бити до краја године.

Како је истакнуто на конференцији, подршка и помоћ града, који је стао иза организације трка, немерљиви су. Организатори су изразили очекивање да ће им се придружити велики број такмичара, не само из Србије, већ и из Румуније, Бугарске, Хрватске.

У име организатора, актуелни првак у мотоциклизму Ненад Петровић је позвао љубитеље мотоциклизма и брзина да присуствују надметању најбржих мотоциклиста Србије и шире, и уживају у празнику брзине.

Трке почињу у 13.00 часова и у суботу и у недељу.

            Како је истакао градоначелник, град је, у складу са својим материјалним и кадровским потенцијалима и са могућностима јавних предузећа и установа чији је оснивач град, учествовао у организацији трка које се ове године одржавају на аутодрому Берановац.

„Надам се да ћемо сви заједно моћи да учествујемо у једном спортском спектаклу и да ће све протећи у најбољим безбедносним условима“, поручио је градоначелник града Краљева др Предраг Терзић.

 

        
        

Print Friendly, PDF & Email