Трећа и четврта трка на стази Берановац за отворени Шампионат Србије вожене су током викенда, у организацији АМКК „Дивљи" из Крагујевца и Мото савеза Србије, уз суорганизацију града Краљева.

У недељу је вожено пет класа у роуд рејсу, где су се такмичили јачи и бржи мотоцикли, и пет у мото-класику, у коме су се такмичили старовременски мотоцикли. Седамдесет учесника надметало се на стази дужине 2.400 метара, ширине седам метара, а вожен је леви спољни круг.

Трке је отворио градоначленик Краљева др Предраг Терзић.

„Возите поштено, такмичите се поштено, да све прође безбедно, да се нико не повреди и да најбољи победи“, поручио је градоначелник Краљева на отварању четврте мото-трке за отворени Шампионат Србије на кружним стазама – „Награда Србије Краљево 2016" на аутодрому Берановац.


       

Такмичење  риболоваца  Адрани                                                       24.07.2016.

 

Градоначелник Краљева др Предраг Терзић био је гост МЗ Адрани и Еколошког риболовачког друштва „Пловак" Адрани, организатора Традиционалног купа на рибњаку у Адранима.

Градоначелник је обишао двадесетак спортских риболоваца са територије Рашког округа, учеснике Купа „Пловак" Адрани.

Ово еколошко риболовачко друштво, основано 2000. године, учесник је бројних такмичења, али и организатор традиционалног окупљања, ове године четрнаестог, на рибњаку у Адранима.

Мада се састају више ради дружења него због улова, најбољи су, након мерења упецане рибе, награђени пехарима.

        

 

 

Print Friendly, PDF & Email