У петак,23.октобра свечаним пресецањем врпце отворена је нова зграда средње Медицинске школе у Краљеву. Вредност ове инвестиције је 1.923.476,13 евра. Свечану врпцу пресекли су помоћник министра просвете Зоран Трнинић, градоначелник града Краљева Љубиша Симовић и директор школе Смиља Стефановић.
 
 
 
 
 
 

 

  Јубилеј Шумарске школе                                                                                       23.Октобар 2009

Поводом сто десет година постојања Шумарске школе у Краљеву, на пригодној свечаности на којој су присуствовали помоћник министра просвете за студентски и ученички стандард Зоран Даниловић, градоначелник Краљева Љубиша Симовић, заменик председника Скупштине града Краљева Сретен Јовановић, најстарији ученици ове школе, професори шумарства и гости из Бугарске, Словеније, Румуније, Црне Горе  и кантона Сарајево у новосаграђеном амфитеатру представљен је пут дуг више од једног века ове школе.
 
 
 

 

Дан дечијег села на Берановцу                                                                            23.Октобар 2009

Свечаношћу која је одржана у просторијама Дечијег села на Берановцу обележена је петогодишњица рада ове куће за велики број деце без родитељског старања. Поводом дана дечијег села у Карађорђевој улици отворена је прва заједница малдих старијих од 14 година који су стасали за средње школе и факултете. Ову заједницу младих и нову кућу отворио је градоначелник Краљева Љубиша Симовић. 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email