Градска управа града Краљева од понедељка, 11. маја 2020. године, наставља рад у пуном капацитету, будући да је Одлуком Народне скупштине укинуто ванредно стање.
Радно време Градске управе је од 07.00 до 15.00 часова, а грађани ће своја права моћи да остварују и на шалтерима, који су током ванредног стања били затворени.
Неопходно је да се грађани придржавају препорука у циљу спровођења епидемиолошких мера, а све у циљу спречавања појаве и ширења заразне болести COVID-19.
Посебно скрећемо пажњу грађанима на обавезу ношења заштитних маски за лице унутар Градске управе и одржавања физичке дистанце односно међусобног растојања од најмање два метра између два лица која не бораве у истом домаћинству.
Апелујемо на грађане да и даље, без велике потребе, не долазе у зграду Управе и да наставе да са Управом комуницирају:

– на телефон број 036/306-000

– поштом – на адресу Градска управа града Краљева, Трг Јована Сарића 1

– електронском поштом – на мејл zahtevi@kraljevo.rs.

Градска управа града Краљева обавештава грађане града Краљева да, од понедељка, 11.05.2020. године, поново почиње да саобраћа градски превоз на територији града Краљева. Обим превоза је планиран као у време летњег распуста, с обзиром на то да ђаци још увек не иду у школе.
Детаљне информације о поласцима могу се видети на интернет порталу града Краљева, док ће ред вожње бити утврђен у понедељак и истаћи ће га превозник.
Градски штаб за ванредне ситуације на територији града Краљева, на седници одржаној у петак, 8. маја 2020. године, донео је Закључак којим се, у складу са мерама Владе Републике Србије и инструкцијама Кризног штаба за сузбијање заразне болести COVID–19, употреба градског превоза, који започиње 11.05.2020. године, одобрава свим грађанима града Краљева.

Јавни превоз је доступан за све категорије становништва.

Print Friendly, PDF & Email