Такмичење "Шта знаш о саобраћају"                                                                                21.јун 2012

Дана, 21. јуна 2012. године у оквиру реализације пројекта „Одрживи развој бициклизма", који заједнички спроводе град Краљево и општина Пљевља са партнерима, а који суфинансира Европска унија  у оквиру првог позива прекограничне сарадње Србија – Црна Гора, организована је манифестација„Шта знаш о саобраћају?" Ово је друга од укупно четири манифестације које су планиране овим пројектом.
У оквиру манифестације организована је радионица у просторијама Електро-саобраћајно – техничке школе „Никола Тесла", која активно учествује у реализацији овог пројекта. Том приликом најпре је извршена едукација деце из области безбедности бициклистичког саобраћаја, а затим је организовано тестирање деце из области безбедности саобраћаја. Око стотинак ученика показало је завидно знање из ове области.
Циљ ове манифестације је промовисање бициклизма не само као превозног средства, већ и као спорта и активног начина живота.
 

Print Friendly, PDF & Email