14.07.2015.

Уручена решења новоизабраним директорима јавних предузећа

 

Решења о именовању новоизабраним директорима јавних предузећа града Краљева, донета на седници Скупштине града Краљева 9. и 10. јула 2015. године, уручио је данас председник Скупштине града Краљева Сретен Јовановић, у присуству градоначелника града Краљева Томислава Илића, секретара Скупштине Марије Лазовић и заменика секретара Скупштине Лидије Павловић.

Решења су добили:

       Драгана Бикић, дипломирани инжењер архитектуре из Краљева, именована за директора Јавног предузећа „Општинска стамбена агенција“

       Милош Гољић, дипломирани економиста из Краљева, именован за директора Јавног комуналног предузећа „Путеви“ из Краљева

       Марица Мијајловић, дипломирани инжењер архитектуре из Краљева, именована за директора Јавног предузећа Дирекција за планирање и изградњу „Краљево“

       Драган Вулић, дипломирани економиста из Краљева, именован за директора Јавног комуналног предузећа „Пијаца“ из Краљева

       Дејан Ћајић, дипломирани правник из Краљева, именован за директора Јавног комуналног предузећа „Чистоћа“ Краљево

       Миленко Стефановић, доктор економских наука из Краљева, именован за директора Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Краљево.

Решење је уручено и Ксенији Гочанин, дипломираном правнику из Краљева, именованој за заменика заштитника грађана града Краљева.

Председник Скупштине је новим директорима пожелео срећу у обављању задатка који носи велику одговорност, истакавши да град, као оснивач, заједно са предузећима решава евентуалне проблеме. 

Градоначелник града Краљева Томислав Илић је честитао новоименованим директорима и најавио да ће ускоро заказати састанак са њима, у складу са већ устаљеном праксом састајања са директорима јавних предузећа, установа и других институција града Краљева.
 
 

 

 

Print Friendly, PDF & Email