Данас је у Србији почела нова школска година. У свим основним школама најузбудљивији је полазак ђака првака. Тако је данас било и у Основној школи „IV краљевачки батаљон“ у Краљеву где је полазак првака поздравила заменица градоначелника града Краљева Марица Мијајловић.           
           
Данас је велики дан како за ђаке прваке, тако и за град Краљево али и за родитеље, баке и деке. Како ова школа, тако и све остале школе на подручју града Краљева су  у потпуности спремне за ову школску годину. Град помаже школству у оквиру својих могућности, а ускоро стиже и једна прелепа вест везана за школство у Краљеву“, рекла је заменица градоначелника града Краљева Марица Мијајловић.        
           
Данас смо јако срећни зато што смо богатији за 80 предшколаца и 125 ђака првака којима су њихови старији другари припремили јако лепу добродошлици уз краћи програм. Ми у школи смо се потрудили да за ову школску годину уредимо школу, да набавимо нова наставна средства како би омогућили ђацима што лепши боравак и несметано учење“, рекла је Марина Вучинић, директорка  Основе школе „IV краљевачки батаљон“ у Краљеву.          
            Малишани су са својим учитељицама отишли у своје школске клупе након пригодног програма који су спремили ученици и наставно особље ове школе.


         

Print Friendly, PDF & Email