Данас су заменик Градоначелника Краљева Вукман Ракочевић и Милун Јовановић координатор градоначелника за социјална питања примили представнике компаније Хемел које је предводио Веса Васиљевић један од директора ове компаније. Они су у Краљево допремили хуманитарну помоћ из свог асортимана производа, који су базирани на природним састојцима. Конкретно данас су  Краљеву донирали шлепер органске мармеладе за дијабетичаре.

 

Донацију у виду 7 тона гашеног креча данас је заменику председника Скупштине града Краљева Сретену Јовановићу уручила Радојка Симовић, сарадник Црвеног крста Бајина Башта. Она је истакла да ово није прва помоћ коју је Бајина Башта послала Краљеву и да су у ову акцију укључени сем Црвеног крста , локална самоупрва и све организације из Бајине Баште. Заменик председнока Скупштине се захвалио на помоћи и истакао да се поново потврдило да је Црвени крст увек на висини задатка.

 

Председништво Асоцијације слободних и независних синдиката, на челу са председником Ранком Савић данас су у Краљеву уручили новчану помоћ у висини од 200.000 динара, студентима Владимиру, Биљани и Ивани Вуковић, који живе сами без родитеља а којима је у недавном земљотресу кућа знатно оштећена.
Такође Кризном штабу града Краљева чланови АСНС-а су уручили пакете прехрамбених производа .

 
 

Донација компаније Procter&Gamble                                                10. Децембар.2010.

Данас су представници компаније Procter&Gamble као помоћ Краљеву уручили робу из свог производног програма у износу од 1.644.090 динара. Они су Краљево допремили средства за личну хигијену. памперс пелене и средства за чишћење.

 

Print Friendly, PDF & Email