Директор полиције Милорад Вељовић, приликом посете Краљеву у разговору са градоначелником Краљева Љубишом Симовићем, изјавио је да је стопа криминалитета у Краљеву након земљотреса смањена, похвалио рад краљевачке полиције и изразио задовољство солидарношћу 1200 полицајаца из Србије који су до данас помагали грађанима Краљева на санацији штета од земљотреса.
 

Државни секретар у Министарству за Косово и Метохију Оливер Ивановић је, обишавши оштећене објекте у граду, градоначелнику Краљева пренео поздраве народа са Косова и Метохије и изразио спремност да они желе у оквиру својих могућности да помогну Краљевчанима.
 

Заменик гардоначелника Ниша Нађа Марковић је данас испред града Ниша дошла у посету Краљеву и са собом повела 20 мајстора који ће помоћи грађанима Краљева у санацији штете. Њу је примио и захвалио на помоћи помоћник градоначелника града Краљева Вукман Ракочевић и истакао да је солидарност грађана Србије, у овом тешком тренутку за грађане Краљева, на завидном нивоу.
 

Представник општине Рума Горица Шашић, начелник општинске управе, је данас Градоначелнику Краљева пренела искрене жеље председника општине и становника Руме. Поручила је да је помоћ коју су данас допремили само тренутна и да је сигурна да ће се њихова општина одазвати на сваки позив Краљевчана за помоћ.
 

Print Friendly, PDF & Email