Милун Јовановић, помоћник градоначелника за социјална питања и Радојица Кочовић, начелник Штаба за ванредне ситуације данас су примили делегацију из Ковина коју се представљали Драгомир Марковић, председник ОО Покрета ветерана у Ковину и секретара Покрета Милутина Стојичића.
Гости из Ковина су упознали домаћине да је на њихову иницијативу прикупљена помоћ у износу од 60.000 динара која је уплаћена на рачун за помоћ Краљеву а и да су прикупили грађевински материјал у вредности 50.000 динара који ће допремити до краја месеца и који ће бити предат на располагање Центру за социјални рад. По њиховим речима ова помоћ није велика али је значајна да би се укључили и остали који су у могућности да помогну Краљеву јер је помоћ и те како потребна.
Иначе Драгомир Марковић, по струци инжињер, је провео у Краљеву 45 дана радећи у комисији за процену штете у Сирчи и Опланићима.
Помоћник градоначелника Милун Јовановић им се захвалио на помоћи и истакао да је свака помоћ добро дошла а такође се на помоћи захвалила и Светлана Станић заменик директора Центра за социјални рад.
 
 

Print Friendly, PDF & Email