Праву хуманост показали су студенти Факултета политичких наука из Београда који су данас у Краљево допремили помоћ од 3 шпорета на чврсто гориво и две кварцне грејалице. Ову помоћ су они организовали тако што су на свом факултету покренули акцију „Мала помоћ много значи" и прикупили новчану помоћ од 52.ооо динара. Онда су из Краљева дознали да ових хладних дана за породице у привременом смештају нема довољно шпорета. Студенти су за прикупљену своту у радњи „Техноманије" могли да пазаре три шпорета, али су им трговци дали попуст од десет одсто па је њихов пакет помоћи за Краљевчане употпуњен и са још две грејалице.
У име свих колега који су се зарад солидарности са људима у невољи одрекли понеког изласка, неке биоскопске преставе или кафе у студентском клубу… у Краљево су јуче стигли студенти ФПН-а: Саша Озмо, Ивана Бабовић, Сања Зрнић, Јелена Арсић, Сандра Бабић, Жељко Блажић и Тадеј Курепа.
Студенте је примио и захвалио се на помоћи, Милун Јовановић координатор за социјална питања градоначелника Краљева и напоменуо да је ова помоћ веома значајна за Краљево собзиром да се зна какав је студентски џепарац и колико кошта њихово школовање.
 
 

Print Friendly, PDF & Email