Седница Комисије за одређивање висине исплате новчане помоћи за набавку грађевинског материјала породицама избеглих и интерно расељених лица на територији града Краљева и наменском и законском утрошку средстава одржана је у понедељак, 10. септембра.

Седницу је сазвао и њоме председавао заменик градоначелника Краљева проф. др Љубиша Јовашевић, председник Комисије, у присуству чланова Комисије – Данијеле Граховац, шефа Кабинета градоначелника, Јелене Перуничић, начелника Одељења за заједничке послове, и Слободана Станишића, повереника Комесаријата за избеглице.

У Комисији су још и Милун Јовановић, помоћник градоначелника за социјална питања, и Горан Радичевић, руководилац групе послова за јавне набавке. Задатак Комисије је да размотри стање у породицама избеглица и интерно расељених лица на територији града Краљева и расподели средства на име стварања и побољшања услова за становање и живот.           

На основу Решења Комесаријата за избеглице Републике Србије и Решења градоначелника Краљева, у циљу реализације стратешких опредељења града Краљева на побољшању услова живота избеглих и интерно расељених лица, Комисија је на седници усвојила Правилник о условима и критеријумима за избор корисника новчане помоћи за набавку грађевинског материјала.

Конкурс и бодовна листа биће накнадно објављени.

Print Friendly, PDF & Email